Σχετικά με Εμάς

Η Κύπρος είναι ένας τόπος με ιστορία χιλιάδων ετών, με ένδοξο παρελθόν και με ανθρώπους που επηρέασαν το παγκόσμιο στερέωμα ποικιλοτρόπως. Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, θα γνωρίσετε την ιστορία της Τέχνης στην Κύπρο και θα περιηγηθείτε στα πιο σημαντικά σημεία του παρελθόντος, τα οποία διαμορφώνουν το παρόν και φροντίζουν για το μέλλον της χώρας. Είναι σημαντικό να αναγνωριστεί η συνεισφορά της Κύπρου στις διάφορες μορφές Τέχνης, ώστε να συνειδητοποιήσουν όλοι πόσο ένδοξο υπήρξε το παρελθόν του νησιού πολιτιστικά.

Στα διάφορα άρθρα της ιστοσελίδας, θα μάθετε πληροφορίες για το νησί και το παρελθόν του. Θα ανακαλύψετε κρυμμένους θησαυρούς πολιτισμού, οι οποίοι κοσμούν τη χώρα της Κύπρου. Θα μάθετε επίσης πού μπορείτε να απολαύσετε τα σπουδαιότερα έργα τέχνης στο νησί, πού θα βρείτε τα σημαντικότερα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς και πού θα συναντήσετε τη δόξα και τη σπουδαιότητα της κυπριακής ιστορίας.

Μάθετε για την Κύπρο, για τους ανθρώπους και για το αθάνατο πνεύμα της. Αποτελεί κοιτίδα πολιτισμού και έχει επηρεάσει ποικιλοτρόπως τον κόσμο ανά τους αιώνες. Αξίζει να διαβάσετε περισσότερα σε σχέση με την Τέχνη και τον τρόπο που αναπτύχθηκε στο νησί. Μέσα από την Τέχνη, οι ντόπιοι εκφράστηκαν στο παρελθόν και βρήκαν έναν τρόπο να νικήσουν τον χρόνο και να παραμείνουν ανεξίτηλα γραμμένοι στις ψυχές και τις καρδιές όλων. Η Τέχνη συμφιλιώνει και μονοιάζει, εξυψώνει και αφυπνίζει, αποτίει φόρο τιμής και στηλιτεύει. Όλα αυτά ενσαρκώνονται εύγλωττα μέσα από τις διάφορες μορφές Τέχνης στην Κύπρο, τις οποίες καλείστε να ανακαλύψετε μέσα από την ιστοσελίδα αυτή. Εκτιμήστε τη μοναδικότητα της Κύπρου και της πολιτιστικής της κληρονομιάς!